Nytt år, nye muligheter

av | mar 22, 2017 | Psykisk helse |

Det er alt tredje måned i dette året. Forrige år hadde både oppturer og nedturer. For meg var dette et merkelig og ganske negativt år, men samtidig med litt oppturer.

Det er litt over to år siden det ble oppdaget at jeg muligens hadde depresjon og angst. Det begynte med samtaler med helsesøster, deretter en doktortime, og samme dag som doktortimen ble jeg sent til et psykiatrisk sykehus og jeg skulle inn på akuttavdelingen. Jeg klarte ikke. For en uke siden var jeg «frisk», og nå var jeg plutselig på det man før kalte «galehuset». Samme kveld som jeg kom, dro jeg igjen, for jeg klarte ikke, jeg klarte bare ikke. Alt for mye skjedde på en gang. Jeg kom hjem igjen. «Hva skal skje videre nå?», tenkte jeg for meg selv. Samtidig som jeg var frustrert over hele situasjonen, er jeg i dag glad for at jeg ble sent til det psykiatriske sykehuset. Nå skulle jeg endelig få hjelp. Etter det har jeg hatt så mange rundt meg som viser at de bryr seg om meg uansett og mennesker som vil hjelpe meg. Jeg er så ufattelig glad for all hjelpen jeg har fått.